top of page

Miksi juuri Advantech?


Mitä tulee kun yhdistetään pienen teknologiayhtiön dynaamisuus ja miljardiluokan tietokonevalmistajan resurssit? Advantech osti 5 vuotta sitten tsekkiläisen mobiilireititinvalmistaja Conelin, ja matkaa on ollut ilo seurata lähietäisyydeltä.


Olemme myyneet vuosien varrella viisinumeroisen määrän mobiilireitittimiä. Datalehtiä tuijottamalla on vaikea löytää suuria eroja eri valmistajien kesken. Miksi sitten juuri Advantech on meidän ja asiakkaidemme suosiossa?


Perusasiat kunnossa


Mobiilireitittimen luotettavuus ja vikasietoisuus on kaikki kaikessa: Asennuskohteet ovat usein hajallaan ympäri maailmaa, ja laitteiden pitää toimia vuodesta toiseen 24/7. Advantechin mobiilireitittimet ovat todistaneet luotettavuutensa niin teollisuudessa, sähkönjakeluverkoissa että liikkuvissa kohteissa.


Suurten projektien kulmakivi


Olemme viime aikoina päässeet suunnittelemaan useita verkkoja, joissa laitemäärät tulevat nousemaan tuhansiin. Näissä projekteissa Advantechin laatu ja ammattitaito korostuvat entisestään: Tämän kokoluokan projekteissa valokeilaan nousee keskitetyt hallintatyökalut ja niiden integrointimahdollisuudet muihin järjestelmiin. Tässä kohtaa myös tietoturva nousee entistä merkittävämään rooliin.


Advantechin WebAccess/DMP -hallintajärjestelmä on suunniteltu suuria laitemääriä silmälläpitäen. Lue lisää WebAccess/DMP:stä tästä blogipostauksesta.


Rautainen tuotekehitys


Advantechin R&D-tiimi yllättää meidät iloisesti kerta toisensa jälkeen. Asiat mietitään loppuun asti, toteutus on rautaa ja asiakkaita kuunnellaan herkällä korvalla. Tuoteportfolio on monipuolinen, ja roadmapissa on paljon kiinnostavia laitteita joista pääsemme toivottavasti pian kertomaan lisää. Viimeisimpiä julkaistuja uutuuksia ovat mm. uuden sukupolven ohjelmoitava 5G-reititin ICR-4453, sekä NB-IoT/LTE-M -radiolla varustettu ICR-3211B.


Enemmän kuin mobiilireititin


Teollisen internetin sovellukset vaativat usein älykkyyttä kentälle: Silloin pelkkä mobiilireititin ei enää riitä, vaan tarvitaan myös edge computing -kyvykkyyttä. Kaikki Advantechin mobiilireitittimet ovat ohjelmoitavia, eli ne soveltuvat älykkäiksi IoT-gateway-laitteiksi. Tähän aiheeseen sukeltaakin tarkemmin blogiteksti Mobiilireitittimen uudet temput.


Kysy lisää!


Advantechin ratkaisujen hienoudet eivät välttämättä aukea pelkkiä datalehtiä lukemalla. Ota siis yhteyttä ja keskustellaan aiheesta tarkemmin! Järjestämme mielellämme myös erilaisia demoja jossa voi nähdä ratkaisut käytännössä.


Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050 465 4885

bottom of page