top of page

Smartboxin pakettiautomaatit luottavat Cinian etäyhteyspalveluunSmartbox on toteuttanut vuodesta 2014 lähtien jakelu- ja noutoautomaattiratkaisuja eri toimialojen käyttöön. Asiakasnoutoihin erikoistunut Smartbox on alansa markkinajohtaja tarjoamalla asiakkaidensa tilatarpeisiin, brändiin sekä toimintamallin mukaan toteutettuja automaatteja. Integroituminen asiakkaiden omiin taustajärjestelmiin, kuten esimerkiksi verkkokauppa-alustaan on arkipäivää. Smartbox -automaatteihin voi törmätä mm. apteekeissa, autojen huoltoiminnassa ja vuokrauksessa, hoitoalalla, pesuloissa sekä rautakaupoissa.


Tutustu Smartboxiin:


Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat automaatteja ohjaavan BOBIS- ja BOPAC-toimintamallien elinehto. Smartboxin voimakas kasvu viime vuosina aiheutti painetta myös automaatteja palvelevien etäyhteyksien kehittämiselle. Aiemmin puhtaasti gatewayna toimineet reitittimet olivat hankalia ylläpitää ja satoihin kasvanutta automaattien verkkoa oli vaikea hallita.


Cinian etäyhteyksien kokonaispalvelu RemoteConnectin avulla Smartbox sai käyttöönsä kattavan tilakuvan etäyhteyskohteistaan sekä mahdollisuuden asettaa automaattisia hälytyksiä jos automaattien yhteys katkeaa tai muut parametrit poikkeavat asetetusta arvosta – useat automaatit ovat loppuasiakkaiden käytössä ympäri vuorokauden. Laitehallinta tuo turvaa jos tietoliikenneympäristöä tarvitsee muuttaa kesken operatiivisen toiminnan. Palvelu takaa myös salatut yhteydet sekä Cinian vastuulla olevat firmware-päivitykset etäyhteyslaitteisiin. Koska teidän OT-verkkonne laitefirmwaret ovat viimeksi päivitetty?


RemoteConnect ei ole sidottu yhteen laitevalmistajaan tai palveluntarjoajaan, joka mahdollistaa – Smartboxin tapaisesti – asiakastarpeita vastaavan yhteyslaitteen valinnan sekä vaihtamisen tarpeen mukaan. Tämä mahdollisuus osoittautui arvokkaaksi kun vuoden 2022 komponenttipula oli pahimmillaan – pitkään käytössä ollut mobiilireititin vaihdettiin tilapaisesti toisen valmistajan malliin kunnes saatavuus luottomalliin normalisoitui.


Kiinnostuitko miten teidän toimintanne etäyhtekysiä voisi kehittää? Kerron mielelläni lisää.


Lisätietoja:

Joni Himanen

Sales Manager, tietoverkkoratkaisut

045 6336 083

joni.himanen@cinia.fi

bottom of page