Upeita uutisia! Cinia ja NDC yhdistävät voimansa.Cinia ostaa NDC Networksin koko osakekannan. Yhdistymisen seurauksena NDC:llä on huimat resurssit projektien ja palvelujen toteuttamiseen.

Olemme viime vuosina saaneet olla mukana useissa haastavissa teollisen internetin ja kriittisen infran tietoliikenneprojekteissa. Asenteemme on ollut, että mitä haastavampi projekti, sitä mielenkiintoisempi työ. Tämä pikkaisen vinksahtanut intohimo teknologian rajojen löytämiseen IoT:n ja kriittisen tietoliikenteen saralla on motivoinut meitä vuodesta toiseen.

Siksi on nyt ilo kertoa, että liitymme Cinian perheeseen Cinian ostettua NDC Networksin koko osakekannan.

Tulemme jatkamaan itsenäisenä ja ketteränä IoT:n asiantuntijana joka tarjoaa laitteet, asiantuntemusta ja palveluja kaikista kiperimpiin tietoliikennehaasteisiin. Energianjakelu, teollisuusyritykset, kauppa ja viranomaiset ovat edelleen kohdeasiakkaitamme. Ja kun ensi kerran törmäämme haastavaan projektiin, voimme tarvittaessa kutsua kokonaisen kylän verran Cinialaisia mukaan auttamaan toteutuksessa.


Lue lisää lehdistötiedotteesta.

Cinian ja NDC:n osakekauppa ei jarruta päivittäistä tekemistämme, ja esim. asiakassopimuksemme säilyvät muuttumattomina. Jos innostuit tästä uutisesta, ota yhteyttä!


Terveisin,

Markus Ahonen Toimitusjohtaja NDC Networks Oy 045-6709872 markus@ndc.fi


Julkaistu 16.01.2020


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.