top of page

WebAccess/DMP - reitittimet hallintaan!
WebAccess/DMP - kavereiden kesken WADMP - on aidosti skaalautuva hallintajärjestelmä Advantechin mobiilireitittimille. Järjestelmän avulla laitteiden käyttöönotto ja ylläpito onnistuu helposti ja vaivattomasti, verkon koosta riippumatta.


Helppo käyttää ...


WebAccess/DMP on suunniteltu tuhansien laitteiden keskitettyyn hallintaan. Suurenkin laitemäärän käyttöönotto ja ylläpito on tehty helpoksi ja luotettavaksi. Laitteiden konfiguraatiomuutokset voidaan tehdä joko kaikkiin laitteisiin kerralla, valittuihin laiteryhmiin tai yksittäisiin laitteisiin. Järjestelmä näyttää reaaliajassa päivitysten tilan, jolloin voidaan varmistua että päivitykset ovat onnistuneet. Sama koskee myös laitteiden firmware-päivityksiä sekä mahdollisia lisäohjelmistoja.


... ja helppo integroida


WebAccess/DMP:n kaikki ominaisuudet ovat käytössä myös API:n kautta. Itse asiassa WADMP:n käyttöliittymä on rakennettu saman julkisen API:n päälle, joka on kaikkien kehittäjien käytettävissä. API-dokumentaatio löytyy osoitteesta https://docs.wadmp.com/


NDC:n luottotyökalu


WebAccess/DMP on meillä NDC:llä päivittäisessä käytössä: Ylläpidämme useiden asiakkaidemme verkkoja, ja käytämme WADMPia tuhansien laitteiden ylläpitoon ja hallintaan. Kokemuksesta voimme sanoa, että järjestelmä soveltuu erinomaisesti tehtäväänsä.


Kysy lisää!


Mikäli haluat kuulla lisää järjestelmästä ja sen hyödyistä, kerromme mielellämme! Jos haluat testata järjestelmää itse, sekin onnistuu: Alle 5 laitteen lisenssi on ilmainen, joten ota yhteyttä ja järjestetään testit!


Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050 465 4885

bottom of page