RAD

MEGAPLEX 4104+4100.jpg
Tietoliikenteen moniosaaja

RAD on liityntäverkkojen ratkaisu- ja laitetoimittaja, jolta löytyy ratkaisut silloin kun perinteisten IT-talojen ratkaisut  eivät riitä. Maailmalla ja Suomessa RAD tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista tuotteistaan sekä tele- että teollisuusverkkojen puolella.

Vanhat palvelut uusissa verkoissa

Verkkojen kehittyessä ja tekniikan muuttuessa on usein tarve saada osa vanhaa olemassa olevaa järjestelmää edelleen liitetyksi uusiin ratkaisuihin. RADilla on huippuosaaminen ja toimivat tuotteet tällaisiin tarpeisiin - oli sitten kyseessä sarjaliikenne, TDM-rajapinnat tai DSL-tekniikat. IPmux- ja Megaplex-laiteperheet ovat käsite, joita ei tarvitse kyseenalaistaa.

SDN- ja NFV-verkkotekniikat

Ohjelmistopohjaiset verkot ja verkkopalveluiden virtualisointi on jo nykyaikaa. Nämä tekniikat kasvattavat kokoajan lisää osuuttaan uusien verkkojen ja palveluiden totettamisessa. RAD tarjoaa kustannustehokkaan tavan liityntäverkon reunan virtualisointiin.

 

Airmux - langattomat lisenssivapaat radiolinkit

RAD osaa sekä kaapeloidut että langattomat verkkoratkaisut. Lisenssivapaalla taajuusalueella toimivat Airmux-radiolinkit ovat kustannustehokas ja erittäin nopea tapa tehdä suorituskykyinen ja turvallinen langaton verkkoratkaisu.

Airmux-radiolinkkejä käytetää suuria määriä ympäri maailmaa vaativissa tiedonsiirtoratkaisuissa. Airmux-valikoimasta löytyvät laitteet sekä point-to-point että pont-to-multipoint verkkoihin.

RAD_logo.png

Tuotteet