top of page
Business Owner in Workshop

Teollisuuden ja kaupan
tietoturvalliset verkot

Teetkö satojen tai tuhansien kohteiden valvonta- ja huoltotoimintaa? Me autamme!

Olosuhdevalvonta ja diagnostiikka

 

Valvo tärkeiden tuotantolaitteiden ja järjestelmien tilaa ja reagoi muutoksiin oikea-aikaisesti. 

Optimoi toimintaasi etädiagnostiikan avulla.

Etäoperointi ja huolto

 

Pidä kalustosi kunnossa ja vähennä katkoksia  myymälässä, tehtaalla ja kentällä. 

Alihankkijoiden pääsynhallinta

 

Pääsynhallinta on keskeinen osa tietoturvaa etäyhteysverkoissa.

 

Useiden alihankkijoiden hallinnointi voi kuitenkin tuoda haasteita, joihin tavanomaiset työkalut eivät riitä.

IoT-kokonaisratkaisut

 

Kun haluat toteuttaa IoT-ratkaisun joka toimii sulavasti kentältä aina pilviympäristöön asti, luota Cinian kokemukseen. Yhdessä onnistumme.

SD-WAN toimipisteverkot

 

SD-WAN siirtää yritysverkkosi pilveen. Keskitetyn hallinnan avulla ohjaat ja muokkaat verkkoa helposti tarpeidesi muuttuessa.

Dedikoidut pilviyhteydet

 

Cinia cMatrix: Yksityinen, internetin ulkopuolella kulkeva suojattu yhteys eurooppalaisiin pilvipalveluihin

Olosuhdevalvonta ja diagnostiikka

Valvo tärkeiden tuotantolaitteiden ja järjestelmien tilaa ja reagoi muutoksiin oikea-aikaisesti.
Optimoi toimintaasi diagnostiikan avulla.

Tehokas olosuhdevalvonta vaatii tuekseen toimivan ja tietoturvallisen etäyhteysratkaisun, joka skaalatuu liiketoimintasi mukana.

Asiantuntijoidemme avulla rakennat olosuhdevalvontaratkaisun, joka valvoo tärkeiden laitteiden ja järjestelmien tilaa ja hälyttää poikkeuksista automaattisesti. Samalla keräät diagnostiikkadataa, jonka avulla parannat jatkuvasti liiketoimintasi tehokkuutta.

 

Halutessasi 24/7 palvelukeskuksemme reagoi puolestasi käynnistämällä tarvittavat toimenpiteet.

Etäoperointi
ja huolto

Pidä kalustosi kunnossa ja vähennä katkoksia myymälässä, tehtaalla ja kentällä.

Olipa kyseessä teollisuusprosessi tai lähikaupan pakastin, keskitetysti toteutettu etäoperointi vapauttaa mahdollistaa ​satojen tai tuhansien kohteiden hallinnan keskitetysti sieltä, missä asiantuntijasi istuvat.

Etäoperointiratkaisumme avulla viankorjaus- ja huoltotyöt voidaan tehdä Suomesta käsin, ja ulottaa minne tahansa - vaikka toiselle mantereelle. 

Alihankkijoiden pääsynhallinta

AD-pohjainen pääsynhallinta on keskeinen tietoturvan osa isoissa etäyhteysverkoissa. Kun kuvioon lisätään alihankkijoiden huoltoyhteydet, on otettava huomioon myös prosessin käytännön haasteet.
 

AD-pohjainen pääsynhallinta helpottaa oikeuksien hallintaa, oli kyseessä sitten yrityksen oma henkilökunta tai alihankkijan tarve huoltoyhteydelle.

Alihankkijoiden määrän kasvaessa AD-ryhmien ylläpito ei välttämättä onnistu omin voimin. Lisäksi liiketoiminnan vaatimukset tekevät pääsynhallintatarpeista hyvin yksilöllisiä.

Cinian operointiosaaminen, ohjelmisto-osaaminen ja 24/7 palvelukeskus ovat mainioita resursseja, kun haluat vähentää omaa työtaakkaasi ja automatisoida pääsynhallinnan toistuvia tehtäviä.

IoT-kokonaisratkaisut

Kun haluat toteuttaa IoT-ratkaisun joka toimii sulavasti kentältä aina pilviympäristöön asti, luota Cinian kokemukseen. Yhdessä onnistumme.

IoT-ratkaisun toteuttaminen palasissa on haastavaa. Silloin toteuttajaksi kannattaa valita kumppani, joka pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan koko ketjun.

Cinian uniikki tarjonta kattaa koko arvoketjun: IoT-laitteet, kokoonpanot, asennus- ja huoltotoiminnan, dedikoidut pilviyhteydet, tietoturvaratkaisut ja analytiikkasovelluksien ohjelmistokehityksen.

Miksi ottaa "avaimet käteen" kun yksi avain riittäisi?

SD-WAN toimipisteverkot

SD-WAN siirtää yritysverkkosi pilveen. Keskitetyn hallinnan avulla ohjaat ja muokkaat verkkoa helposti tarpeidesi muuttuessa.

Kun IoT-verkkosi on monimutkaisempi, tai haluat samalla tarjota myös tavallisia toimipisteverkon palveluja, SD-WAN on toimiva ratkaisu.

 

SD-WAN helpottaa merkittävästi toimipisteiden verkkojen hallintaa keskittämällä muutoshallinnan ja operoinnin yhteen hallintaympäristöön. Hallinnan kautta näet reaaliaikaisesti, miten verkkoa käytetään, ja pystyt tekemään nopeasti muutoksia kapasiteetin varmistamiseksi. 

Ja jos mieluummin ulkoistaisit koko homman meille, sehän onnistuu. Tsekkaa referenssilistamme ja ota yhteyttä!

Dedikoidut pilviyhteydet

Cinia cMatrix: Yksityinen, internetin ulkopuolella kulkeva suojattu yhteys eurooppalaisiin pilvipalveluihin (mm. Azure, AWS, Google)

Cinian pilviyhteyspalvelun avulla liikennöit usean eri palveluntarjoajan pilvipalveluihin luotettavien, internetverkosta riippumattomien yhteyksien kautta. Yhteytemme ovat päästä päähän valvottuja, suorituskykyisiä ja niissä yhdistyvät kustannustehokkuus sekä tasalaatuisten yhteyksien tuoma palvelutasotakuu.

Palvelumme hyödyntää Cinian omaa runkoverkkoa sekä nopeaa ja maantieteellisesti suoraa merikaapeliyhteyttä Suomesta Keski-Euroopan konesaleihin, mikä mahdollistaa yhteyksien matalat latenssit.

ndc_markus_lores2_edited.jpg
Ota yhteyttä!

Markus Ahonen vastaa kaukokäytön järjestelmien ja tietoturvapalveluiden myynnistä. 

markus.ahonen@cinia.fi

045-6709872

Kiitos viestistäsi!

bottom of page