top of page
ndc_viranomais-ja-televerkko_digital_her

VIRANOMAIS- JA TELEVERKOT

Luotettavia tiedonsiirtoratkaisuja vaativimpiin ympäristöihin.

Ratkaisut

Liikkuvan kaluston tiedonsiirto

 

Reaaliaikainen tilannekuva ja tehokas kenttätoiminta vaatii luotettavia ratkaisuja sekä ajoneuvoon että palvelinsaliin. 

Ratkaisukehitys kenttäympäristöihin

 

Tunnemme kenttäolot, ja tiedämme useiden onnistuneiden kehitysprojektien kokemuksella, miten COTS-laitteistoa voidaan hyödyntää vaikeissa oloissa.

Operaattorituotteet ja SDN-verkot

 

Portfoliomme kattaa operaattoritekniikan oudot ja harvinaiset tarpeet. Tulevaisuuden verkkoihin tarjoamme SDN-verkkojen kenttälaitteet ja orkestroinnin.

Ota yhteyttä!

Vesa Karppi tuntee viranomaisten erityistarpeet ja operaattoritekniikan kiemurat.  

vesa@ndc.fi

0400-871107

Kiitos viestistäsi!

Liikkuva kalusto

Liikkuvan kaluston tiedonsiirto

Viranomaisten toimisto on siirtymässä  kumipyörien päälle, ja ajoneuvojen reitittimille asetetaan kovia vaatimuksia. Silti keskeisin onnistumisen ehto on hyvin suunniteltu taustajärjestelmä, joka pitää langat yksissä käsissä ja pyörät pyörimässä. 
Monenlaisia laitevaatimuksia

Käyttötapa määrittää suuren osan fyysisistä ominaisuuksista ja liitäntätarpeista. Siksi valikoimamme kattaa useiden eri valmistajien ajoneuvo- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettuja laitteita, jotka tarjoavat useita eri vaihtoehtoja kotelointiin ja kiinnitykseen sekä radioihin ja salausohjelmistoihin.

Taustajärjestelmä - tärkein komponentti

 

Viranomaisreitittimen hankinnat keskittyvät usein asennettavan kaluston vaatimuksiin - mutta kun asennettavia kohteita on satoja tai tuhansia, taustajärjestelmän on pystyttävä hoitamaan kenttälaitteiden konfigurointi, ohjelmistopäivitykset, tilan seuranta sekä koko järjestelmän tilannekuvan välittäminen esim. hälytyskeskuksen valvomohenkilökunnalle.

Taustajärjestelmä palveluna 

 

Lukuisien asiakasprojektiensa kautta NDC:llä on pienien ja suurien mobiilireititinverkkojen taustajärjestelmien toteuttamisen asiantuntija. Tarjoamme ajoneuvoratkaisun hallintaan ja tietoturvaan koetellun kokonaisratkaisun täysin ylläpidettynä palveluna, jossa me vastaamme järjestelmän toimivuudesta.

Ratkaisukehitys kenttäympäristöihin

Kun pohdit mahdollista ratkaisua, me kysymme oikeat kysymykset ja etsimme toimivan ratkaisun - olipa tarpeesi vanhaa tai uutta, langallista tai langatonta, analogista tai digitaalista tiedonsiirtotekniikkaa. 
Kenttäolosuhteiden asiantuntija

Digitalisaatio siirtää tietoliikenteen sinne missä tapahtuu -  teiden varsille, raiteille, liikennevaloihin, maanpuolustuksen järjestelmiin, työmaille. Ympäristön vaatimukset asettavat laitteet koetukselle.  Tiedämme miten kenttäkelpoinen tuote rakennetaan - ja pyrimme parhaamme mukaan ratkaisemaan tarpeesi käyttäen suoraan COTSia ("Common Off-The-Shelf"), jolloin R&D-kustannuksesi pysyvät hallussa.

COTSia kentälle


Päämiestemme tuotekirjo käsittää yhteensä kymmeniätuhansia tuotteita - ja kontaktiverkostomme maailman tietoliikennetoimittajiin on niinikään laaja. Näitä hyödyntämällä räätälöimme tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Äärimmäisinä vaihtoehtoina toimitamme tarpeisiin räätälöityjä ohjelmistoja - ja jopa täysin tarvetta varten suunniteltuja ja tehtyjä laitteita.

Tukea paikallisesti

Vaikka ratkaisu sisätäisi eksoottisiakin laitteita, saat asiantuntevan tuen meiltä paikallisesti.

Ratkaisukehitys

Operaattoriratkaisut
ja SDN-verkot

Kun pohdit mahdollista ratkaisua, me kysymme oikeat kysymykset ja etsimme toimivan ratkaisun - olipa tarpeesi vanhaa tai uutta, langallista tai langatonta, analogista tai digitaalista tiedonsiirtotekniikkaa.
Elinkaaren hallinta

 

Televerkkoihin tehdyistä investoinneista pitää saada pitkäaikainen ja hyvä hyöty. Tarjoamme muutosvaiheessa oleviin verkkoihin ratkaisuja, joiden avulla uudet ja vanhat palvelut toimivat saumattomasti. Tuote- ja ratkaisupalettimme kattaa parikaapeli-, optiset- ja langattomat tekniikat, erilaiset pseudowire-tekniikat sekä kellotuksen.

SDN ja orkesterointi


SDN-pohjaiset verkkoratkaisut tarjoavat joustavan tavan toteuttaa verkkotoiminnallisuuksia ilman suuria investointeja palvelinsaleihin. SDN-teknologialla ja virtualisoidulla verkkoratkaisulla verkkosi reagoi uusiin tarpeisiin softapäivityksellä. RAD Whitebox tuotteet tarjoavat paljon vaihtoehtoja SDN-päätelaitetoteutuksiin.

HP:n orkesterointityökalujen avulla laajojen verkkojen palvelut määritellään keskitetysti, ja sen jälkeen otetaan käyttöön vaivattomasti - oli kyseessä sitten palomuuri, salaus, puhepalvelu tai jokin muu verkon sovellus. Palveluiden kytkentä tehdään nopeasti ja keskitetysti ilman, että verkkoelementtejä on erikseen käytävä konfiguroimassa.

SDN
bottom of page